Tisdag.

Idag har vi inte mockat så mycket, de fick negrerna göra, hehe. Vi tog hand om fölet, tvättade såret, plåstra om och var ute och promenerade det lite (utan hans mamma) två gånger. Han haltar inte allas lika mycket längre och svullnaden har gått ner. Emma har även sprutat i väte...blbla.. i såret. För att få ut all var.


Vi har även borstat minst 20 hästar idag, ridit Idun och Junior. Dom var duktigare än vi trodde. Och Emma har ridit en hingst för första gången. De kändes att Junior var arab när man red, haha. Han är himla fin hingst. Och Idun var jättebra att rida, Jennie blev kär. Det var dock väldigt geggigt fortfarande så vi var försiktiga, blev bara skritt och trav.


Sen Longerade vi en hingst med sadel, Soldat, som är Emmas favorit hingst. Han var himla duktig. Imorgon tänkte vi rida honom lite. Han är bara lite riden, och har lite ryggproblem.
Och så fortsatte vi med Clara, Idag tuggade hon inte alls på bettet, och hon hade sadel på sig för första gången idag. Vi longerade henne med sadeln och det gick bra, hon var duktigare att longera idag!

soldat

Det var fint väder idag och vi turades om att longera/rida och smörja läder i solen.
Satt i T-shirt och njöt av den efterlängtade solen :)

Kommentarer
Postat av: Marie Wästgärds

Å vad underbart med sol för er :-)

Kul läsning å fina bilder som vanligt..

Kram på er <3

2010-02-16 @ 22:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0