Söndag

Idag så har vi mockat åt stona medans de gick i skritt maskinen som vanligt, sen borstade vi lite hästar och tog tidig lunch så vi kunde gå till marknaden i santa maria en sväng :) Vi köpte lite presenter till er där hemma, eftersom det här var våran sista shopping dag, tror vi iaf :D pengarna är slut nu endå så. haha!
När vi gick tillbaka kom regnet, men vi han precis in innanför dörren :) Sen vare bara ut å jobba igen, Emma korrigerade framhovarna på en häst som var lite utåttåad och jag borstade alla hingstar. Dom är så mysiga att hålla på med, men så fort dom kommer utanför boxen är dom tokiga! Sen så red jag Idun igen, men sadeln satt inge bra på henne och det var sjukt geggigt i hagen där jag red så det va inte så najs. Medans jag red borstade emma på lite hästar :) Sen hjälptes vi åt med klara att gör iordnign henne och longera henne med inspänningar, det tyckte hon var sjukt läskigt, så vi hade bara en löst på yttersidan, men de va läskigt det med. men hon får lära sig :) annars så var hon jätte duktigt. Sen gjorde vi iordning lite foder och sen slutade vi :)
Då gick vi in till Inga-lill och såg någon film om någon kurs hon hade haft här för ett tag sen om utställning av araber.. Sen såg vi en film om idun från hon var liten å va på utställningar och en om deras hingst Elart som är pappa till klara å kankan å dom :)
Nu har vi precis lagat mat, pytte små stjärn makaroner med tomatsås, hahah bara å svälja!
Vi hoppas på fint väder nu sista veckan så vi blir lite bruna till vi kommer hem ;)
// Jennie

Kommentarer
Postat av: Marie Wästgärds

Så kul att läsa eran blogg..nu får nu njuta sista veckan..här hemma är det snökaos..:/

Kraam på er...<3

2010-02-21 @ 22:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0