Måndag

Idag har vi mockat åt 15 hästar å halmat å spånat, det tog hela förmiddagen!
Sedan på siestan kom vetrinären och fixade fölets ben. Så emma stod och kollade på och hjälpte till dära
men Jennie va för känslig och pallade inte se. haha! På eftermiddagen så borstade vi stona, dom är så himla goa och typ står näst intill på varanda o vill bli borstade allihopa, gos hästar :) Sedan longerade vi amulett som är en 2 åring som aldrig blivit longerad förut, hon var jätte duktig och förstod precis vad hon skulle göra.
Men hennes polare Mona-Lisa var lite svårare att longera, hon var livrädd för pisken, det var typ världens farligaste grej!

Efter vi hade gjort det så regnade det så mkt så dom tog in alla hästar och vi pysslade lite med Klara, satt på henne jorden och tränset idag igen och det gick lika bra som sist, jätte duktig häst! Vi testade även att longera henne med grejjerna på, men hon hade lite svårt för att hålla sig ute i en volt, hon ville attackera spöet och stå och gosa med oss istället. haha! Sen hjälpte vi till att ta in lite fler hästar å sätta på dom täckena och så borstade vi nästan alla hingstar, ssen var det slut för idag :) finns inte så mkt att göra här när det regnar och det är gegga å vatten pölar i ute :( just nu regnar det oxå, tråk tråk..


gegga gegga!!!!!! :/


Måste bara tillägga att det finns världens godaste apelsiner och mandariner hära. Bara plocka från trädgården, gott som godis :)

Kommentarer
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Aah, härligt! :) Vad häftigt att kunna plocka apelsiner från träd!! :)

2010-02-16 @ 13:00:05
URL: http://cathie.se
Postat av: lars-ove

Jag tittade på en väderprognos och jag tror att ni kommer att få solsken snart.

2010-02-16 @ 15:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0