Måndag, sista veckan.

Idag var det faktiskt fint väder, vilket vi inte trodde. Vi gjorde det vanliga, mocka åt stona medans de gick i skrittmaskinen i omgångar. Och när vi spånat och halmat satt vi oss i solen mot en vägg, och efter en stund kom Inga-lill, då blev vi lite rädda, för vi får ju inte sitta och lata oss, men hon bara skratta. Och hon sa att vi kunde jobba till halv 2 och sen åka till stranden om vi ville. Men det blåste lite och mulnade på efter en timme, så vi jobbade som vanligt istället. Vi tvättade Katunskis sår som vanligt och jag verkade klart den sista shettisen. Dom har inte blivit verkade på ett tag och har sjukt höga trakter, finns lite att ta på liksom..

Syns inte så bra, men det var sjukt mycket iaf.

Sen tog vi lunch, sen duschade vi och tvättade manar och svansar med blå-shampoo (för skimmlar) på några hingstar och borstade nästan alla. Och medans jag Longerade Kankan (som blev lite till sig när hon såg alla hingstar) så snaggade Jennie av punk-manarna på Kavalier och Ala Creme.

Innan: Kavalier som punkare

Sen tog vi in hästarna från hagarna och gick in till Inga-lill och tittade på film igen. På hennes gamla arabhingstar och om hur man övar inför utställning. Imorgon ska vi få prova ställa upp nån erfaren arab här :)

Och jag har varit förkyld i några dagar nu. Började med ont i halsen och hes, sen blev det ont i huvet, sen blev det hosta och snuva. Tror att de börjar lossna nu, men det är värst på morgonen. Men Jag jobbar på som vanligt, tänker inte banga för lite hosta när man är på mallis liksom :)

-Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0