fredag

Hejsan! Idag så har vi gjort det vanliga, mockat, flyttat några hästar till skrittmaskinen, longerat tre av hästarna, borstat ponnyerna och emma har verkt en till av shettisarna :) En av hästarna vi longerade var en 3årig hingst, helt galen! Dom har mkt energi hästarna, dom longerar inte på samma sätt som vi göra hemma, bara i grimma och lina och dom ska springa på ett annat sätt än vad tex halvbloden ska.. Araberna ska ha svansen högt i luften!

Så har vi lärt oss hur dom fodrar här, de förklarade för oss på spanska, haha det är lite små kul att försöka förstå, men det funkar! :D Man får använda lite tecken språk och ordböcker! :)

Så var det en kille här idag och skulle fixa bättre internet här inne i vår lägenhet, för just nu måste vi sitta i ett hörn så vi har mottagning.. men de gick inte så bra, så han skulle komma tbx på måndag..

Fölet är fortfarande svullen i benet, så vi har haft värmebandage på det, och en av ponnyerna har blivit biten av en hund på underläppen så vi har gjort rent och smörjt det.



Jennie longerar Ala Creme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0